Burak'ın şanı Macaristan'a gitti

Macaristan'ın en prestijli gazetelerinden olan, aynı zamanda tek günlük spor gazetesi Nemzetisport, Trabzonsporlu Burak Yılmaz'a övgüler yağdırdı.Macar spor gazetesi dün gece oynanan Trabzonspor-Ankaragücü lig maçına geniş yer ayırırken, Burak Yılmaz için

Burak'ın şanı Macaristan'a gitti

Macaristan'ın en prestijli gazetelerinden olan, aynı zamanda tek günlük spor gazetesi Nemzetisport, Trabzonsporlu Burak Yılmaz'a övgüler yağdırdı.Macar spor gazetesi dün gece oynanan Trabzonspor-Ankaragücü lig maçına geniş yer ayırırken, Burak Yılmaz için ''Yeni Türk yıldızı durdurulamıyor ve gollerini sıralıyor'' başlığı attı.

Nemzetisport, Türkiye Süper Ligi 6. haftasında Trabzonspor'un evinde oynadığı Ankaragücü maçını 3-2 kazandığını, maçın kahramanının geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezon da performansıyla adeta bomba gibi patlama yaşayan Burak Yılmaz olduğunu yazdı.

Macar gazetesi, 26 yaşındaki Türklerin yeni yıldızının bu sezon 5 lig maçında attığı 8 golle gol krallığında ilk sırada olduğunu, Burak'ın sadece kendi takımı Trabzonspor'da değil Türkiye A Milli Takımı'nda da gollerine devam ettiği değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor