Burak'ı 2 kırığa rağmen oynatan sebep

Trabzonspor'a Beşiktaş karşısındaki galibiyet golünü getiren Burak Yılmaz, maç sırasında burnunun acısını hissetmediğini söyledi. İki kırığa rağmen oyundan çıkmak istemeyen Burak, kendisini ateşleyen nedeni anlattı Trabzonspor'a Beşiktaş karşısındaki gali

Burak'ı 2 kırığa rağmen oynatan sebep

Trabzonspor'a Beşiktaş karşısındaki galibiyet golünü getiren Burak Yılmaz, maç sırasında burnunun acısını hissetmediğini söyledi. İki kırığa rağmen oyundan çıkmak istemeyen Burak, kendisini ateşleyen nedeni anlattı

 

Trabzonspor'a Beşiktaş karşısındaki galibiyet golünü getiren Burak Yılmaz, maç sırasında burnunun acısını hissetmediğini söyledi. Burnu kırılmasına rağmen oyundan çıkmak istemediğini ifade eden Burak, "Formamdaki akan kanı gördükçe hırslandım. O golü atmayı çok istedim ve Allah bana bunu nasip etti." dedi.

 

Beşiktaş maçında burnuna darbe almasına rağmen oyuna devam eden ve attığı golle Trabzonspor'u galibiyete taşıyan Burak Yılmaz, futbol yaşantısının adeta altın dönemini yaşıyor. Profesyonel olarak 9. sezonunu geçiren Burak, bu sezon Bordo-Mavili takımda 24. hafta sonunda attığı 13 gol ile en verimli döneminde. Beşiktaş maçının ilk yarısında Tomas Sivok ile girdiği ikili mücadelede aldığı darbeyle burun kemiğinde iki yerden kırık tespit edilen ve karşılaşma sonrası ameliyat edilen yıldız futbolcu, attığı golle tüm ağrılarını unuttuğunu söyledi.

 

Ameliyat sonrası Beşiktaş maçında yaşananları anlatan Burak Yılmaz, "Oyundan çıkmak istemedim. Formamdaki ay-yıldızın üzerine akan kanı gördükçe hırslandım. O golü atmayı çok istedim ve Allah bana bunu nasip etti. İnanılmaz bir duyguydu. Böyle bir anı yaşadığım için gerçekten çok mutluyum." dedi.

 

Beşiktaş karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştüğünü hatırlatan Burak, "Cezalı duruma düştüğüm için haftaya oynayamayacağım. Bu sürede tedavinin de tamamlanacağını düşünüyorum. " diye konuştu.

 

Bordo-Mavili kulübün doktoru Hakan Ayaz ise Burak Yılmaz'ın son durumu hakkında bilgi verdi. Burak'ın birkaç gün evde dinleneceğini ifade eden Ayaz, "Bu kırıklarının tam olarak iyileşme süresi yaklaşık 1,5-2 aydır. Futbolcumuzun takımla birlikte antrenmanlara ne zaman çıkacağına ise yapılacak kontrollerden sonra karar verilecektir. Uygun görüldüğünde maskeyle müsabaka oynaması değerlendirilecektir.'' şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor