Burak sustu Trabzonspor durdu

Trabzonspor forması altında sezona çok iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda performansında düşüş gözlenen Burak Yılmaz'ın gol sıkıntısı çektiği dönemde, bordo - mavili takımda galip gelmekte zorlanıyor.Burak Yılmaz'ın 2 gol attığı en son maçta Kay

Burak sustu Trabzonspor durdu

Trabzonspor forması altında sezona çok iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda performansında düşüş gözlenen Burak Yılmaz'ın gol sıkıntısı çektiği dönemde, bordo - mavili takımda galip gelmekte zorlanıyor.

Burak Yılmaz'ın 2 gol attığı en son maçta Kayserispor'u 2 -1 mağlup eden Trabzonspor, ardından oynadığı 4 lig maçında Burak'tan gol gelmeyince galibiyete ulaşamadı. Burak Yılmaz'ın gol atamadığı 4 lig maçında 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan bordo - mavililer, son 4 haftada 8 puan kaybederek zirve yarışında ciddi yara aldı.

Burak Yılmaz, Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda oynanan ve 2 - 2 sona eren maçta sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor