Burak: Ben yer seçmem!

EURO 2012 Elemeleri A Grubu son maçında sahasında Azerbaycan'ı tek golle geçen Türkiye'de, tek golün sahibi Burak Yılmaz maç sonu açıklamalarda bulundu.Öncelikle maçla ilgili olarak konuşan Burak, "Hocamız nerede görev verirse orada oynarım ama bugün forv

Burak: Ben yer seçmem!

EURO 2012 Elemeleri A Grubu son maçında sahasında Azerbaycan'ı tek golle geçen Türkiye'de, tek golün sahibi Burak Yılmaz maç sonu açıklamalarda bulundu.

Öncelikle maçla ilgili olarak konuşan Burak, "Hocamız nerede görev verirse orada oynarım ama bugün forvete geçtikten sonra rakip hücuma çıkmadığı için pozisyon bulmakta zorlandım ama devre arasında Belçika maçının sonucunu öğrendikten sonra bir gol atıp oyunu rölantiye aldık. Artık hedefimiz playofflar" dedi.

Bir arada çok fazla olamadıklarından yakınan golcü oyuncu "Yavaş yavaş iyi olacağız ancak birlikte uzun zaman geçirip, uzun bir kamp geçirmemiz lazım ama bu şu an imkansız gözüküyor. Kulüp takımlarımızda iyi maçlar çıkartıp hazır olarak milli takıma gelmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Almanya maçında alınan sonucun bir olumsuzluk yaratıp yaratmadığı konusundaki bir soruya ise başarılı forvet; "Almanya maçı sonrası açıkçası bir özgüvensizlik geldi ancak aramızda konuşarak bunu aşmaya çalıştık. Almanya yenilmeyecek bir takım değil ancak bizim ne yaptığımız daha önemli" şeklinde yanıt verdi.

Son olarak, hem kendi hem de takım olarak bundan sonrası için Burak "Genç bir takımız. Çoğumuz o atmosferi yaşamadık ancak ne yapıp edip şampiyonaya gitmek istiyoruz. Buranın oyuncusu olmaya yavaş yavaş olmaya başladım. Bir iki maçla olacak bir şey değil ancak böyle şanslar buldukça bunu elde edeceğimi düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor