Broos'tan Perisic'e olumlu rapor

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Hugo Broos Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Perisic'in alınması yönünde olumlu rapor verdi. Ancak bordo mavili yönetim bu transfer de harekete geçmek için yabancı kontenjanının boşalmasını bekliyor. Hugo Broos'un 'Bu kadroyla

Broos'tan Perisic'e olumlu rapor

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Hugo Broos Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Perisic'in alınması yönünde olumlu rapor verdi. Ancak bordo mavili yönetim bu transfer de harekete geçmek için yabancı kontenjanının boşalmasını bekliyor.

Hugo Broos'un 'Bu kadroyla şampiyonluk zor' açıklaması yönetimi tekrar harekete geçirdi. İlk önce uzun bir süredir takip edilen İvan Persic'in transferine ağırlık veren bordo mavili yönetim teknik adam Broos'unda bu oyuncu için olumlu rapor vermesi nedeniyle ağırlığını Hırvat futbolcuya verdi. Eğer Trabzonspor kontenjan sorununu çözebilirse İvan Persic'e imza attıracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler