Broos Gidiyor mu?

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'un Belçika basınına verdiği demeç'de Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili kullandığı ifadeler şaşırttı.Broos'un  asıl amacının Trabzon'dan ayrılmak olduğu ve bu nedenle de Belçika basınına Ezan sesinden kırmızı ışığa k

Broos Gidiyor mu?

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'un Belçika basınına verdiği demeç'de Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili kullandığı ifadeler şaşırttı.

Broos'un  asıl amacının Trabzon'dan ayrılmak olduğu ve bu nedenle de Belçika basınına Ezan sesinden kırmızı ışığa kadar her şeyden şikayet ederek  ayrılış sebebinin başarısızlık olmadığı havasını vermeyi amaçladığı sanılıyor.

Trabzonspor'da sorgulanan Broos'un da Trabzon'dan ayrılmaya kesin kararlı olduğu ve her an ülkesi Belçikaya dönebilceği anlaşılıyor.

Daha önce ülkesinde takım bulmakta zorluk çeken Broos;  Trabzonspor'a gelmeden önce Yunanistan'da çalıştırdığı takımı küme düşürmüştü.

Bu başarısızlığının ardından Trabzonspor'dan da başarısızlık nedeniyle ayrılması durumunda ülkesinde iyice prestij kaybedeceği düşüncesi ile Broos ülkesinin basın mensuplarına Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili olumsuz beyanatlarda bulunmaya başladı.

Her an Belçika'ya dönebileceği bildirilen Broos  böylece Belçika kamuoyunda Trabzonspor'dan kendi başarısızlığı nedeni ile değil Trabzon'un ve Trabzonspor'un olumsuzlukları nedeniyle ayrıldığını ispat etmeye çalıştığı anlaşılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler