BJK'liden G. Saray'a şike iması

  Beşiktaş Genel Sekreter Mesut Urgancılar,Galaatasaray’a verdi veriştirdi:   Genel Sekreter  Mesut Urgancılar" Galatasaray denince aklıma şerefli ikinciligler geliyor diyerek Galatasaray'a şike göndermesi yaptıGALATASARAY YÖNETİMİNE GÖNÜL KIRGINLIĞI "Ant

BJK'liden G. Saray'a şike iması

  Beşiktaş Genel Sekreter Mesut Urgancılar,Galaatasaray’a verdi veriştirdi:

 

 

 

Genel Sekreter  Mesut Urgancılar" Galatasaray denince aklıma şerefli ikinciligler geliyor diyerek Galatasaray'a şike göndermesi yaptı

GALATASARAY YÖNETİMİNE GÖNÜL KIRGINLIĞI

 

"Antrenmanı izleyince nasıl oynayacağımızı bilecek kadar futbolun içinde olmadığını söyleyen Genel sekreter Urgancılar Ezeli rekabete dair söyleyecek birşey yok. Ancak taraftara şirin gözükmek için Galatasaraylı dostlarımızdan bazıları sağ olsunlar ağzına geleni söylediler.. Bu anlamda bir gönül kırgınlığı ve ağırımıza giden tarafları olmuştur. Bunlar kötü birer hatıra olarak kalır. Ben Galatasaraylı bir ailede büyüdüm. Ama kendi fikrim oluştuktan sonra Beşiktaşlı oldum. Babam Galatasaraylı'ydı. Benim için Galatasaray Metin Oktay'dır. Bugün rahmetli olan Metin Kurt'dur.

 

Bugün Galatasaraylı dostlarımız ile konuştum. Galatasaray maçlarından önceki efsaneler programında Metin Kurt'u ağırlamadılar. Bunun acısını çekiyorlar. Galatasaray sayesinde benim aklıma şerefli ikincilikler geliyor.

 Eğer hal böyle ise Galatasaray karşılaşmalarında galibiyet hakkı sadece Beşiktaş'ındır. Ezeli rekabet deniyorsa biz kazanmalıyız. Ne olursa olsun kazanmamızı gerektiren kulüp Galatasaray'dır.

 

KAYBETTİĞİMİZ DEĞERLERİMİZİ BULMALIYIZ

 

 

Daha önce yapıldığı gibi anormal harcamalar yapmazsanız hiçbir problem kalmaz. Beşiktaş'ın mali yapısı disiplin ve denetim altına alınacak. En büyük haksızlığın yönetim kuruluna yapıldığını düşünüyorum. 3 ay içerisinde 20 milyon TL ödeme yaptı bu yönetim.

. Biz göreve geldiğimizde UEFA kriterlerine göre UEFA'ya gidemeyecek bir Beşiktaş vardı. Hergün tebligat geliyordu kulübe. Bu yönetime parasız demek insafsızlıktır. İnsanın ağırına gidiyor ancak bunlarda olacak. Beşiktaş yıllardır 'çamur at izi kalsına' alışmış. Biz ayaklar altına aldığımız değerlerimizi ortaya koyacağız.

Egemen Bursadan Trabzon’a ne için gitmişse bizden de Fener’e onun için gitmiştir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor