BJK, G.Antep B.B'yi mağlup etti

Siyah beyazlılar, hazırlık maçı havasında geçen maçta Nobre, Almeida ve Hilbert'in golleriyle sonuca gitti. Beşiktaş yarı finalde ise bu kez şehrin güçlü takımı Gaziantepspor'la karşılaşacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasında oynanan

BJK, G.Antep B.B'yi mağlup etti

Siyah beyazlılar, hazırlık maçı havasında geçen maçta Nobre, Almeida ve Hilbert'in golleriyle sonuca gitti. Beşiktaş yarı finalde ise bu kez şehrin güçlü takımı Gaziantepspor'la karşılaşacak.

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçına Beşiktaş'ın ilk maçta elde ettiği 5-0'lık skor nedeniyle taraftarlar ilgi göstermedi.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Berd Schuster, Trabzonspor maçı öncesinde önemli oyuncularını Gaziantep'e getirmezken, genç ağırlıklı bir kadro ile maça çıktı.

 

Schuster, genç oyuncular Cumali, Volkan ve Furkan gibi genç yeteneklere şans verdi. Adeta bir hazırlık maçı havasında geçen karşılaşmada siyah beyazlılar ilk yarıyı Nobre'nin 11. dakikada attığı golle önde kapattı.

 

İkinci yarıda Hilbert'le bir gol daha bulan Kartal, iyice rahatlarken, uzatma anlarında Almeida maçın skorunu belirledi:3-0

 

Siyah beyazlılar bu skorla hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi moral buldu. Beşiktaş yarı finalde Galatasaray'ı kupanın dışına iten Gaziantepspor'la karşılaşacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor