Bilica emniyete gitti ve itiraf etti

Fenerbahçeli futbolcu Bilica ise 2 gün sonra emniyete gitti ve suçunu itiraf etti. Beşiktaş'ta lüks bir cip, kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye arkadan çarptıktan sonra kayıplara karışmıştı.  Kurye yaralandı… Hızla kaçan cipin plakası ise olay yerinde dü

Bilica emniyete gitti ve itiraf etti

Fenerbahçeli futbolcu Bilica ise 2 gün sonra emniyete gitti ve suçunu itiraf etti.

 

Beşiktaş'ta lüks bir cip, kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye arkadan çarptıktan sonra kayıplara karışmıştı.

 

Kurye yaralandı… Hızla kaçan cipin plakası ise olay yerinde düştü. Plakanın Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Carlos'un adına kayıtlı olduğu belirlendi. Ancak Carlos Brezilya'ya döndüğü için sürücünün kimliği merak konusuydu.

 

Polis, kaza gecesi Trabzonspor galibiyetini kutlayan futbolcuları araştırdı ve cipin Bilica'nın garajında olduğunu tespit etti. Fenerbahçeli futbolcu Bilica ise 2 gün sonra emniyete gitti ve suçunu itiraf etti.

 

Bilica'nın alkollü olduğu ve bir kazaya neden olduğunu fark etmediği öne sürülüyor. Bilica için "hasarlı ve yaralamalı kazaya sebebiyetten ve olay yerini terk etmekten" işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor