Beşiktaş - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda

Sezonun açılış maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 5-2 yenen ve ilk haftaya damgasını vuran Beşiktaş, Trabzonspor’u da geçip yoluna devam etmek istiyor.   Bordo mavili rakibini Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırlayacak Kartal gibi Karadeniz Fırtınası d

Beşiktaş - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda
Sezonun açılış maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 5-2 yenen ve ilk haftaya damgasını vuran Beşiktaş, Trabzonspor’u da geçip yoluna devam etmek istiyor.
 
Bordo mavili rakibini Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırlayacak Kartal gibi Karadeniz Fırtınası da 2’de 2 yapma peşinde... Hem Beşiktaş’ın, hem de taraftarın son iki sezonda bir türlü alışmadığı Olimpiyat Stadı’nın bu akşam da büyük bölümü boş kalacak.
 
CARDOZO MU N'DOYE'Mİ?
 
Yönetimin çağrıları ve bilet fiyatlarını düşük tutmalarına rağmen satılan bilet sayısı kapasitenin yarısına bile ulaşmış değil. Toplam 12 bin 600 bilet satılırken, kombineler ile bu sayı 29 bin 600’e yaklaşıyor. İki takımın 121. randevusunda Trabzon’un sahaya Cardozo mu, yoksa N’Doye ile mi çıkacağı ise merak konusu...
 
GÜNEŞ VE ŞOTA'NIN 7. MAÇI
 
Trabzonspor’un iki efsanesi, teknik direktörlük kariyerlerinde 7. kez karşı karşıya gelecekler. Şota Arveladze, Kayserispor ve Kasımpaşa’yı çalıştırdığı dönemlerde galibiyet sevinci yaşayamadığı Güneş karşısında, sahadan 4 kez beraberlikle ayrıldı.
 
Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ise geçen sezon son karşılaşmalarında ligin 12. haftasında Bursa Atatürk’teki 90 dakikayı 5- 1 gibi farklı bir skorla kazanmış, meslektaşını daha önce de 2011-2012 sezonunda Trabzonspor’un başındayken mağlup etmeyi başarmıştı.
 
Muhtemel 11'ler;
 
BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Motta, Oğuzhan, Quaresma, Atiba, Gökhan, Olcay, Cenk
 
TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa, Medjani, Constant, Okay, Mbia, Yusuf, Özer, Erkan, N'Doye
 
SAAT: 21.45
 
YAYIN: Lig TV
 
HAKEM: Ali Palabıyık
 
MAÇ İÇİN METRO VE MARMARAY SEFERLERİNDE DÜZENLEME YAPILDI
 
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçı nedeniyle İstanbul Ulaşım, metro ve Marmaray seferlerinde düzenleme yaptı. Açıklamada, karşılaşmanın dönüş yolunda taraftarların ulaşımının sağlanabilmesi için M1, M2, M3 ve M4 metro hatları ile Marmaray seferlerinin saat 02.00’ye kadar uzatıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor