Bayraktar aileye yardım etti

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bayraktar, ilçeye bağlı Güney köyünde evi aileye ulaştır

Bayraktar aileye yardım etti

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bayraktar, ilçeye bağlı Güney köyünde evi aileye ulaştırılmak üzere 5 bin TL nakit para yardımında bulundu.

Ziyarette İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve partililerle bir süre sohbet eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Trabzonumuza ve Türkiye'nin 80 vilayetine bakmak durumundayız. seçimde Trabzon'a ve ilçelerimize ne söz vermişsek kalkınma konusunda da gelişme konusunda da bunları adım adım yapacağız." dedi.

Bakan Bayraktar, "Seçimlerde köy yollarının asfaltlanmasıyla ilgili ciddi bir sözümüz var. Bunu programımıza aldık ve yapacağız. Aynı zamanda Akyazı'nın bitirilmesi, fuar alanının yapılması, Trabzon Limanı'nın genişletilmesi, demiryolu meselesi ve tanjant yoludur. İlçelerde yapılan yatırımlardır. Bu çalışmaları takip ediyoruz. Her noktada sizlerin yanınızdayız ve bundan sonrada ilçelerimize de biraz daha fazla gelmeye çalışacağım. İş noktasında sadece hastanelere temizlikçi koymak değil yurtlara elaman ve güvenlikçi koymak değil, gerçek istidama üretime dayalı işleri de Trabzon'da kurmamız lazım." diye konuştu.

Trabzon'da Üniversite sayısını artırmaları gerektiğini vurgulayan Bayraktar, vakıf üniversitesini desteklediğini söyledi.

Bayraktar, "Vakıf üniversitesi ve bir de devlet üniversitesi kuracağız. Trabzon'da Üniversite öğrenci sayısının 50 bin. Öğrenci sayısını 70–80 bine çıkarabilirsek, bu da Trabzon'a çok ciddi bir hareketlilik getirir." şeklinde konuştu.

Bayraktar, ilçeye bağlı Güney köyünde 5 gün önce evi yanan Erdoğan ve Şenol Özkul kardeşlere ulaştırılmak üzere 5 bin TL nakit parayı AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu'na teslim etti

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor