Bayer Leverkusen Köln'e mağlup oldu!

Bundesliga'nın 12. haftasında Bayer Leverkusen, taraftarı önünde Köln ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 90 dakika sonunda Köln 2-1'lik skorla kazanmayı başardı. Bu sonucun ardından Köln puanını 18'e çıkarırken, Bayer Leverkusen 17 puanda kaldı. Le

Bayer Leverkusen Köln'e mağlup oldu!

Bundesliga'nın 12. haftasında Bayer Leverkusen, taraftarı önünde Köln ile karşı karşıya geldi.

Zorlu mücadeleyi 90 dakika sonunda Köln 2-1'lik skorla kazanmayı başardı.

Bu sonucun ardından Köln puanını 18'e çıkarırken, Bayer Leverkusen 17 puanda kaldı. Leverkusen'de Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu 90 dakika sahada görev yaptı.

Mücadelenin 17. dakikasında konuk ekip Dominic Maroh'ın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. 33. dakikada Leverkusen Chicharito'nun golüyle skora dengeyi getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının henüz başında, 53. dakikada Leverkusen'de Kyriakos Papadopoulos kırmızı kart sonrası oyun dışında kaldı. Eksik rakibi önünde Köln, Dominic Maroh'un golüyle 72. dakikada bir kez daha öne geçti. Kalan sürede başka gol olmadı ve Köln, deplasmanda Bayer Leverkusen'i 2-1 mağlup etti.       

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor