Bayan futbol takımı 'bere' taktı

Zonguldak'ta düzenlenen Liseler Arası Genç Kızlar Futbol İl Birinciliği karşılaşmasında forma giyen kız öğrencilerden bazıları, soğuk hava nedeniyle üşüyünce başlarına bere taktı.Kentte ilk kez düzenlenen 4 takımın katıldığı turnuva kapsamında Kilimli Lis

Bayan futbol takımı 'bere' taktı

Zonguldak'ta düzenlenen Liseler Arası Genç Kızlar Futbol İl Birinciliği karşılaşmasında forma giyen kız öğrencilerden bazıları, soğuk hava nedeniyle üşüyünce başlarına bere taktı.

Kentte ilk kez düzenlenen 4 takımın katıldığı turnuva kapsamında Kilimli Lisesi ile Alaplı Kız Teknik ve Meslek Lisesi takımları, dün akşam Fener Sahası'nda karşılaştı. Renkli görüntülerin yaşandığı karşılaşmada, başlama düdüğünün hemen ardından antrenmanlarda kullanılan minyatür kalenin saha içinde olduğu görüldü. Kalenin dışarıya alınmasının ardından yeniden devam eden maçta kız öğrenciler, soğuk hava nedeniyle zorlandı. Büyük bölümü ilk kez bir resmi maçta forma giymenin heyecanını yaşayan her iki takımdan da bazı öğrenciler, soğuktan korunmak için başlarına bere taktı. Alaplı Kız Teknik ve Meslek Lisesi kalecisi Rabia ise formasının üzerine yelek giyerek soğuktan korunmaya çalıştı.

Futbol kurallarını tam olarak bilmedikleri gözlenen kız öğrencilerin, özellikle taç atarken zorlanmaları da dikkat çekti. 35'er dakikalık iki devre halinde oynanan karşılaşmayı Kilimli Lisesi 5- 0 kazandı. Turnuvanın diğer maçında Ereğli Lisesi de Güneşli Çok Programlı Lisesi'ni 8- 0 mağlup etti

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor