Barcelona'da bir dönemin sonu

İspanya'nın Barcelona takımının teknk direktörü Josep Guardiola, Barcelona'daki döneminin sona yaklaştığını söyledi.2008'den beri Barça'yı çalıştıran Guardiola, İtalyan Rai Sports televizyonuna yaptığı açıklamada, ''Burada iyiyim, ancak Barcelona'daki dön

Barcelona'da bir dönemin sonu

İspanya'nın Barcelona takımının teknk direktörü Josep Guardiola, Barcelona'daki döneminin sona yaklaştığını söyledi.

2008'den beri Barça'yı çalıştıran Guardiola, İtalyan Rai Sports televizyonuna yaptığı açıklamada, ''Burada iyiyim, ancak Barcelona'daki dönemimin bittiğini hissediyorum'' dedi.

40 yaşındaki Guardiola, ''3 yıldır buradayım. Gelecek sezon 4. yılım olacak. Büyük bir kulübün bu kadar süre aynı teknik adamla devam etmesi çok büyük cesaret gerektirir. Herkes zamanı gelince gitmesini bilmeli. Bunu oyuncuyken de duymuştum'' dedi.

Barça'da 2 La Liga ve 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu kazanan Guardiola, Barcelona ile sözleşmesini 2012 yılı sonuna kadar uzatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor