Aziz, Erdoğan'ın söylemine sarıldı

Fenerbahçe'nin şikeci Balkanı Aziz Yıldırm kulübünün 2014 yılı yüksek divan toplantısında "Fenerbahçe Şike Yapmadı" diyor ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Paralel Yapı" söylemlerinin de bunun ispatı olduğunu iddia ediyor.Şike yapmadıklarını ve siyasi

Aziz, Erdoğan'ın söylemine sarıldı

Fenerbahçe'nin şikeci Balkanı Aziz Yıldırm kulübünün 2014 yılı yüksek divan toplantısında "Fenerbahçe Şike Yapmadı" diyor ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Paralel Yapı" söylemlerinin de bunun ispatı olduğunu iddia ediyor.

Şike yapmadıklarını ve siyasi bir olayın içerisinde olduklarını iddia eden Şikeci Fenerbahçe ve Tescilli Başkanı Aziz Yıldırım Kulübe hiç bir zaman siyaset sokmadıklarını, Fenerbahçe'nin Atatürk'ün kulübü söylemi ile başlayan konuşması şöyle devam etti "Kulübe hiçbir zaman siyaseti sokmadıklarını söyleyen Yıldırım, "Hepimizin siyasi görüşü vardır. Fenerbahçe, Atatürk’ün kulübüdür. Fenerbahçe son kaledir, hiçbir zaman yıkılmaz. Bugün herkese görev düşüyor. Bugün paralel devlet-normal devlet mücadelesi var. Türkiye’nin tek cumhuriyet olduğunu unutmadan, canımız pahasına bunu korumalıyız. Türkiye’de tek cumhuriyet vardır, o da Türkiye Cumhuriyeti’dir. Paralel devlet veya başka bir şey olamaz. Olursa cumhuriyet çöker, biz buna izin veremeyiz. Bizim savunmamızı bu süreç kendisi yapmıştır. Bizim haklı olup olmadığımızı Başbakan söylüyor, ’Bunlar haklıdır, tezgah kuruldu’ diyor" ifadelerini kullandı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor