'Aydınlar'ın kararıyla şok geçirdik'

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasıyla boşalan Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı görevine vekalet edecek olan Hüsnü Güreli yaşanan süreç hakkında konuştu.Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasıyla boşalan Türkiye Futbol Federasyonu başkanlı görevine 27 Şubat'ta y

'Aydınlar'ın kararıyla şok geçirdik'

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasıyla boşalan Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı görevine vekalet edecek olan Hüsnü Güreli yaşanan süreç hakkında konuştu.

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasıyla boşalan Türkiye Futbol Federasyonu başkanlı görevine 27 Şubat'ta yapılacak seçimli genel kurula kadar vekalet edecek olan futbolun geçici başkanı Hüsnü Güreli, yaşanan süreci değerlendirirken, "İyi niyetimle aciliyet taşıyan işleri 27 Şubat'a kadar yerine getireceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Güreli, yeni oluşacak yönetime girmeyeceğini, başkan adayı da olmayacağını açıklarken, "İnşallah Türk futbolu bu yaşanan süreci bir daha tekrarlamaz. Yeni göreve gelecek arkadaşa şimdiden başarılar diliyorum. Benim ne başkanlık ne de yönetime girme gibi bir arzum ya da hayalim var. Bu yönetime sadece bir ricayı kıramayarak girmiştim. Olanları gördükten sonra yeniden böyle bir görev almayı asla düşünmüyorum" diye konuştu.

Güreli, Aydınlar'ın istifasına gerekçe olarak da, "Her şey iyi gidiyordu. Sanıyorum, Sayın Kısmet Erkiner'in açıklamaları, O'nu bir anda istifaya zorlayan gerçek oldu. İnanın hepimiz de şok geçirdik" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor