Aybaba: Trabzon beni anlamadı

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Samet Aybaba, Trabzon'da yaşadıkları anılarla ilgili çarpıcı açıklama yaptı. Aybaba Trabzonspor'da neler yaşadı: “Trabzonspor da iken İstanbul'da İstanbulspor maçında tüm stadyum Trabzonsporlulardan oluşuyordu. O dönem

Aybaba: Trabzon beni anlamadı
Trabzonspor'un eski teknik direktörü Samet Aybaba, Trabzon'da yaşadıkları anılarla ilgili çarpıcı açıklama yaptı.

Aybaba Trabzonspor'da neler yaşadı:

“Trabzonspor da iken İstanbul'da İstanbulspor maçında tüm stadyum Trabzonsporlulardan oluşuyordu. O dönemde De Haine diye bir futbolcumuz vardı, çokta iyi oynuyordu maç esnasında bir baktım ki yüzü bembeyaz kesilmiş,fenalaşmış doktor bana tansiyonunun çok düştüğünü söyledi, hemen oyundan aldık tabi aldık almasına da stadyumda bir uğultu! Stadyumdaki herkes bana tepki gösteriyor.O an yardımcıma döndüm dedim ki alacaksın eline pankartı yazacaksın oraya "De Haine'nin tansiyonu düştü"," Gökdeniz'in ayağı çekti" vs. gibi ve bütün stadı dolaştıracaksın.Herkes neden çıkardığımı anlasın.Bazı şeylere çok karışılıyor biz iyi oynayan adamı durup dururken niye çıkartalım”

Bursa'da beni en çok şaşırtan konulardan bir tanesi Bursa medyası oldu.Başka şehirlerde medya özellikle kritik dönemlerde sürekli ateşleyici yayınlar yapar burada ise tam tersi.Sürekli eleştiri var.

- Hocam biz kendimizi 10 yıl öncesiyle kıyaslıyoruz. O zamanlar İstanbul takımlarına kafa tutan bir Bursaspor vardı. Kendimizi olduğumuzdan kat kat büyük görüyoruz. Dev aynasında görüyoruz.Bursa'nın böyle bir sorunu var.

- Önce bir sistem olarak,yapı olarak,başarı olarak bir yere oturtturacaksın bunu Trabzon bile göremiyor artık. Trabzon 25 yıl önce 5 kere şampiyon olmuş.Trabzonspor'da 1 sene çalıştım aynen öyle onlarda kendilerini dediğiniz gibi görüyorlar.1 yıl önce siz küme düşüyorlardı.14. bitirdiler ve ben teknik direktör oldum.2. yıl 5. olduk, kupa şampiyonu olduk.Öbür yıl lig 2.siyken istifa ettim.Dediler hoca niye bırakıyorsun? Bu şeylerinizi artık değiştirin hala 25 yıl öncesindeki şampiyon takım sanıyorsunuz.Yeniden yapılanacaksın, güçleneceksin bazı oyuncularını elinde tutacaksın ondan sonra iddialı olarak ortaya çıkacaksın.

Bursasporum.com

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler