Arsinspor'da toparlanma dönemi

 Geçtiğimiz hafta Maltepe karşısında eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyerek rakibi ile berabere kalıp altın değerinde 2 puan kaybeden Arsinspor’da, yönetim ve teknik heyet kısa zamanda toparlanmanın çareleri üzerinde çalışıyor. Arsinspor Asbaşkanı

Arsinspor'da toparlanma dönemi

 

Geçtiğimiz hafta Maltepe karşısında eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyerek rakibi ile berabere kalıp altın değerinde 2 puan kaybeden Arsinspor’da, yönetim ve teknik heyet kısa zamanda toparlanmanın çareleri üzerinde çalışıyor.
 
Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül, genç oyunculardan kurulu bir kadro ile başladıkları mücadelede bu gibi iniş-çıkışların normal sayılması gerekteğini çünkü tecrübe kazanacak oyuncuların bunu önümüzdeki haftalarda sahaya yansıtacaklarını belirterek şunları söyledi:
 
“Aslında fena oynamıyoruz. Ama sonuca gitmede sıkıntılarımız var. Başta Ahmet Özen hocamız olmak üzere teknik heyetimiz futbolcularla birebir ilgilenerek eksikleri gidermenin çabasını veriyorlar. Taraftarımız şimdiye kadar yaptığı gibi, takıma sahip çıkmaya devam edip, bizi yalnız bırakmasınlar. Arsinspor kısa zamanda toparlanacak ve onları sevindirecektir.”
 
Bekir Şengül; bu hafta deplasmanda yapacakları Gümüşhanespor maçının her açıdan önemli olduğunu, ancak komşu kentin bir takımı ile oynamanın her ne olursa olsun dostluğu ve centilmenliği bir kenara koydurmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor