Arsinspor'da hoca istifa etti

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da Teknik Direktör Eşref Akyazı, görevinden istifa etti.Kulüp başkanı Paşa Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada iki haftadır galip gelemediklerini belirterek, “Teknik direktör Eşref Akyazı, Arsinspor'un önünü

Arsinspor'da hoca istifa etti

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da Teknik Direktör Eşref Akyazı, görevinden istifa etti.

Kulüp başkanı Paşa Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada iki haftadır galip gelemediklerini belirterek, “Teknik direktör Eşref Akyazı, Arsinspor'un önünü açmak için istifa ettiğini bizlere iletti. Eşref hocamız Arsinspor'un her şeyidir. Arsinspor'a büyük katkıları oldu. Biz de kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik ve istifasını kabul ettik” dedi.


Sezon sonuna kadar yardımcı hocaları Yalçın Çoşkun ile devam etme kararı aldıklarını da kaydeden Koç, “Amacımız bu ligde bu takımı tutmaktı, bunu da başaracağız. Önümüzde ise Sürmenespor maçı var, bu maçtan alacağımız 3 puan ile karamsar tabloyu gidermek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor