Arsinspor’da hedef büyük

  3. Ligdeki Trabzon temsicilerinden Arsinspor, bu sezon hedefi farklı bir şekilde büyüttü. Geçtiğimiz sezon zor günler geçirmesine rağmen ligde kalmayı başaran Arsinsspor, bu sezon kadrosuna kattığı genç ve yetenekli oyuncularla, ligin üst sıralarını, ha

Arsinspor’da hedef büyük

 

 

3. Ligdeki Trabzon temsicilerinden Arsinspor, bu sezon hedefi farklı bir şekilde büyüttü.

 

Geçtiğimiz sezon zor günler geçirmesine rağmen ligde kalmayı başaran Arsinsspor, bu sezon kadrosuna kattığı genç ve yetenekli oyuncularla, ligin üst sıralarını, hatta daha da ötesini hedefliyor.

 

Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül, teknik direktör Ahmet Özen’in istediği doğrultusunda transferler yaptıklarını belirterek, “15 yeni transfer ile genç bir kadro kurduk. Geleceğin kadrosu olmasına rağmen, önümüzdeki sezon bir üst klasmana bile çıkabilecek bir ekip denebilir” dedi.

 

Bekir Şengül şunları söyledi:

“Yeniler ile eskilerin kaynaşması mükemmel denebilecek bir düzeyde. Kolej havasında bir ekibiz. Bu ekibin sezona iyi başlayarak, bunu sonuna kadar sürdüreceğine inanıyoruz. Hocamızın tecrübesini de bunları eklediğimiz zaman, bir üst klasman için ‘neden olmasın’ diyoruz. Başarı için sadece futbolcuların gayreti yetmiyor. Camia olarak yöneticisi, futbolcusu ve taraftarı ile bir bütünlük oluşturmalıyız. Arsinlilerin takıma sahip çıkmalarını bekliyor, herkesi yeni sezonda zevk veren bir takım izlemeye davet ediyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor