Arsinspor Körfez’i bekliyor..

Hafta sonu başlayacak olan Spor Toto 3.lig 3.grupta mücadele edecek olan Arsinspor ‘da hedef üç puan.. . Geçtiğimiz sezon özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan Arsinspor’da sezon başı öncesi yaşanan sıkıntılar çözüldü

Arsinspor Körfez’i bekliyor..
Hafta sonu başlayacak olan Spor Toto 3.lig 3.grupta mücadele edecek olan Arsinspor ‘da hedef üç puan.. .
 
Geçtiğimiz sezon özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan Arsinspor’da sezon başı öncesi yaşanan sıkıntılar çözüldü. Futbolcuların ekonomik sıkıntıları halledilirken, yapılan transferlerle güçlü bir kadro oluşturuldu. Yönetime istifasını veren ancak istifası kabul edilmeyen asbaşkan Bekir Şengül bu yıl takımda ikinci başkan olarak görev almaya devam edecek. 
 
Bekir Şengül yaptığı açıklamada zor günlerin geride kaldığını belirterek ligde özlenen Arsinspor’u kurduklarını söyledi. Şengül Pazar günkü maçta taraftarların tribünleri doldurarak takımlarına destek vermesini isteyerek “ Lige iyi başlamak istiyoruz. Nasıl başlarsak öyle devam ederiz. İlk maçta üç puanın yanı sıra dört haftada on puan hedefliyoruz ve bunu başarabilecek güçteyiz. İlerleyen günlerde tecrübeli bir stoper de alarak transferi noktalamayı düşünüyoruz.  Bu sene üst sıralarda yer almayı hedefliyoruz. Taraftarımız bu sene de en büyük gücümüz olacak” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor