Arsinspor biraz daha umutlandı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda dün deplasmanda Yimpaş Yozgatspor'u 3-1 yenen Arsinspor'un kulüp asbaşkanı Şeref Bektaşoğlu, bu galibiyet ile ligde kalma umutlarının biraz daha arttığını söyledi. Bektaşoğlu, takımın uzun süredir galip gelemediğini belirte

Arsinspor biraz daha umutlandı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda dün deplasmanda Yimpaş Yozgatspor'u 3-1 yenen Arsinspor'un kulüp asbaşkanı Şeref Bektaşoğlu, bu galibiyet ile ligde kalma umutlarının biraz daha arttığını söyledi.

Bektaşoğlu, takımın uzun süredir galip gelemediğini belirterek, ''Yimpaş Yozgatspor maçında galip gelerek iyi bir hava ve çıkış yakalamak istiyorduk. Bunu da aldığımız sonuç ile başardık'' dedi.

Yimpaş Yozgatspor karşısında takımın iyi bir futbol ortaya koyduğunu ifade eden Bektaşoğlu, ''Takımımız, ikinci yarı iyi futbol oynuyordu, ama sonuca gidemiyordu. Maç, kazanamıyorduk. Yimpaş Yozgatspor galibiyetiyle takım, üzerindeki stresi attı. Çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet ile ligde kalmak için umutlarımız biraz daha arttı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler