Arsin Play-Off'a kalmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un futbol şube sorumlusu Mahmut Memişoğlu, İnegölspor maçından galip ayrılarak, play off gruplarına katılma şanslarını sürdürmek istediklerini söyledi. Memişoğlu

Arsin Play-Off'a kalmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un futbol şube sorumlusu Mahmut Memişoğlu, İnegölspor maçından galip ayrılarak, play off gruplarına katılma şanslarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Memişoğlu, yaptığı açıklamada, rakipleri İnegölspor ile ligin ilk yarısında sahalarında berabere kaldıklarını hatırlatarak, ''2-0 önde olduğumuz maçta 2-2 berabere kalarak, sahamızda çok önemli 2 puan kaybetmiştik. Bu maçı hiç unutmuyoruz, gereken dersleri de çıkarttığımıza inanıyoruz'' dedi.

İnegölspor'un ligin güçlü ekiplerinden olduğunu ifade eden Memişoğlu, şunları kaydetti:

''Biz de grubumuzda güçlü takımlardan biriyiz. Geçen hafta sahamızda Bayrampaşaspor karşısında şansız bir yenilgi aldık. Taraftarımızla barışmak için bu maçtan 3 puanla ayrılarak bir sonraki hafta lider Hatayspor maçına moralli çıkmak istiyoruz. Bunun yanında İnegölspor maçından galip ayrılarak play off gruplarına katılma şansımızı da sürdürmeliyiz. Başta belediye başkanı ve kurumların bu kulübe sahip çıkmaları gerekmektedir. Birlikte hareket edildiğinde 2. Lig'e çıkmamız daha da kolaylaşır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor