Araklıspor 2. Lig yolunda yürüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'da, kulüp başkanı Reşat Çebi, 2. lig yolunda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Çebi, sezona kötü başlangıç yaptıklarını belirterek, ''Sakat oyuncularımız ve şanssızlıkların yakamızı bırakmaması sonu

Araklıspor 2. Lig yolunda yürüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'da, kulüp başkanı Reşat Çebi, 2. lig yolunda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. 

Çebi, sezona kötü başlangıç yaptıklarını belirterek, ''Sakat oyuncularımız ve şanssızlıkların yakamızı bırakmaması sonucu ilk yarıya iyi başlangıç yapamamıştık. Hocamız Metin Bak'ın görevi bırakmasının ardından takımı çok iyi tanıyan Halit Yakupoğlu'nu göreve getirdik. Hocamız takımı toparladı ve bu ligde var olduğumuzu, aldığımız seri galibiyetlerle gösterdik'' dedi. 

İlk devreyi, 17 maç sonunda 27 puanla 4. sırada tamamladıklarını ifade eden Çebi, ''Sezon başında 2. lige yükselmeyi hedeflemiştik, bu hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla yürüyoruz. Son 10 maçımızda yenilgi yüzü görmedik, 6 maçta galip geldik, 4 maçımızda ise berabere kaldık. İlk yarıdaki başarımızı ikinci yarıda göstermek istiyoruz. Bunun için 2. transfer döneminde takıma, hocamızın raporu doğrultusunda takviyeler yapacağız. Bütün maçlarımızı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, daha sonra ise lider Gaziosmanpaşa'nın puan kaybetmesini bekleyeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor