Araklı Farklı Yenilgiye Üzüldü

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, Kardemir Karabükspor'a farklı yenildikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.Cinemre, yaptığı açıklamada, deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 3-0 yenildiklerini anımsatarak,

Araklı Farklı Yenilgiye Üzüldü

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, Kardemir Karabükspor'a farklı yenildikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

Cinemre, yaptığı açıklamada, deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 3-0 yenildiklerini anımsatarak, ''Karabükspor lider ve iyi bir takım. Karşılaşmanın çok zorlu geçeceğini biliyorduk. Bu karşılaşmada, bazı oyuncularımda performans düşüklüğü gözledim'' dedi.

İyi futbol oynayamadıklarını ifade eden Cinemre, şöyle devam etti:
''Kardemir Karabükspor'a farklı yenildiğimiz için çok üzgünüz. Bazı çevreler Araklıspor'un başarısını istemiyor. Zamanı gelince bu kişileri açıklayacağım. Şimdi Araklıspor'a destek verme zamanıdır. Araklıspor'un başarılı günlerindeki performansını yakalaması için elimizden geleni yapmalıyız.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler