Antalyasporlu Naldo'yu üzen kaza!

Antalyaspor’un Al-Taawoun’dan transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Naldo’nun ailesi trafik kazası geçirdi.

Antalyasporlu Naldo'yu üzen kaza!

Antalyaspor’un Al-Taawoun’dan transfer ettiği Naldo’ya ailesinden kötü haber geldi. Brezilyalı futbolcunun kayınpederi, kayınvalidesi ve 4 yaşındaki oğlu trafik kazası geçirirken, durumlarının ciddi olduğu öğrenildi.

Naldo'nun oğlu vardı
2 sezon Antalyaspor formasını giydikten sonra Suudi Arabistan takımlarından Al-Taawoun’a transfer olan ve 1 yıl sonra geri dönen Naldo’ya ailesinden kötü haber geldi. Brezilyalı futbolcunun kayınpederi, kayınvalidesi ve 4 yaşındaki oğlunun bulunduğu araç trafik kazasına karıştı.

Naldo’nun ailesinin bulunduğu araçla birlikte iki otomobil ve 1 motosikletin karıştığı kazada yaralıların durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Arkadan vurdular
Antalya’nın Konyaaltı ilçesi sınırları içerisinde gerçekleşen kazada Naldo’nun ailesinin bulunduğu araca arkadan başka bir aracın çarptığı ve bir motosikletin de arada kaldığı öğrenildi. Yaralılar, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken, Naldo’nun oğlunun ve kayınvalidesinin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Hastaneye akın ettiler
Yaşanan kazanın ardından Naldo’ya destek olmak için Antalyaspor adına yönetim, futbolcular ve teknik heyet de hastaneye akın etti. Naldo’nun yanında yer alan Kırmızı-Beyazlılar, doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor.

1 sene sonra geri döndü
2020 yılında İspanya’nın Espanyol takımından Antalyaspor’a transfer olan Naldo, 2 sezon Kırmızı-Beyazlı formayı giydikten sonra Suudi Arabistan takımlarından Al-Taawoun’a transfer oldu. Al-Taawoun ile 1 sezon futbol oynadıktan sonra Antalyaspor’a geri dönen Naldo, bu sezon henüz forma giymedi.

73 maçta forma giydi
Antalyaspor kariyerinde 73 maça çıkan 35 yaşındaki futbolcu, 7 kez gol atma başarısı gösterdi. Naldo, geçen sezon ise Al-Taawoun’da toplam 27 maça çıkmış ve 1 gol, 2 asist kaydetmişti.

Kaynak:Ajansspor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler