Anahtar Deliği - Silik futbolla farklı skor.08.12.2014

Ak Parti'de boz sorunu aşıldı. Emekli kesimi genel seçimi bekliyor.

Anahtar Deliği - Silik futbolla farklı skor.08.12.2014

SİLİK FUTBOLA FARKLI SKOR

Ersun Yanal Konya’da oynanan Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasında, ideal bir takım sahaya sürmesine rağmen farklı skora engel olamadı.

Baştan sona rakip Beşiktaş’ın üstünlüğünde geçen karşılaşmada, rakip coşkulu oyun ortaya koyarken, bordo mavililer Ersun Yanal döneminde oynadığı üç karşılaşmada göstermiş olduğu performanstan uzaktı.

Trabzonspor bu ağır yenilginin ardından lider takım Beşiktaş’la arasındaki puan farkını 9’a çıkarırken zirve yarışında da önemli bir yara almış oldu.

Perşembe günü Ziraat Türkiye kupasında yedek ağırlıklı takım ikinci lig ekibi Keçiören gücü karşısında son saniyelerde beraberliği zor kurtardığı karşılaşma sonucunda da oynanan oyun ve alınan skor ne takımı ne de camiayı memnun etmemişti.

Dün gece Beşiktaş karşısına çıkan as takımın futbol ve skor olarak silik ve rakibine ezilen bir performans göstermesi, takımın gücünü görmek için bu derbi maçını bekleyen camiayı üzüntüye sevk etmiş oldu.

AK PARTİ’DE BOZ SORUNU AŞILDI

AK Parti Trabzon il kongresi 20 Aralık 2014 tarihinde yapılacak ve bu kongreye Başbakan Ahmet Davutoğlu’da katılarak partililere hitap edecek.

20 Aralık öncesinde genel merkez il başkan adayını teke düşürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İl Başkan Vekili Köksal Boz, genel merkezin yaptırmış olduğu temayül yoklamalarında önde çıkıyor.

Boz’un il başkan adayı olarak önde çıkması normal bir gösterge olmakla birlikte, genel merkeze ulaşan bilgiler Boz’un adaylığının önüne engel olarak çıksa da devreye giren partililerin vermiş olduğu bilgiler ışığında bu kriz de aşılmış.

Büyük ihtimalle bu hafta içinde genel merkez Trabzon il başkan adayı olarak Köksal Boz ismini açıklayacağı şeklinde Ankara’dan kesine yakın bilgiler bize kadar ulaştı.

TURKCELL BAYİLERİNİN KEYFİ UYGULAMASI

Bazı Turkcell bayileri telefon faturası tahsilatlarında abonelere karşı keyfi bir uygulama yaptıklarına tanık oluyoruz.

Maraş Caddesi üzerinde hizmet veren Turcell bayilerinden birine faturasını yatırmak için giden aboneler, bugün nakit para ile tahsilat yapmıyoruz, kredi kartı ile tahsilat yapıyoruz diyorlar.

Bir sonraki gün aynı Turcell bayiine giden aynı vatandaş, bu sefer de nakit fatura tahsilatı yapmıyoruz, kredi kartı ile tahsilat yapıyoruz yanıtını alınca, adeta deliye dönüyorlar.

Bayi çalışanlarının aboneye en kolay dedikleri bugün git yarın gel.

Ancak yarın gittiğinizde de bir gün öncenin tersini söyleyerek, abonelerin moralini bozuyorlar.

Sistem çalışmaz, bir arıza olabilir her abone bunu anlayışla karşılayabilir.

Bütün Turkcell bayileri aynı uygulamaları mı yapıyor, ne oluyor, anlamış değiliz.

Fatura ödemelerinde bazı Turkcel bayilerinin abonelere keyfi bir uygulama yaptıkları ortaya çıkıyor.

KARADENİZ KULÜP’TEN ORDUSPOR KULÜBÜ’NE

Trabzon amatör takımlarında göstermiş olduğu başarılı futboluyla Orduspor’a transfer olan ve bu kulüpte uzun yıllar futbol oynayarak, birinci futbol ligine bir dönem damga vuran Selim Şener, Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener’in amca oğlu, yani Tonyalı’dır.

Karadeniz Kulüp’ün müdavimleri arasında yer alan futbol adamı Selim Şener, kulübün son genel kurulunda seçim kaybetmiş olsalar da damga vurmuş bir isim.

Karadeniz Kulüp yönetimine gelip ideallerini yerine getirmek için 2015 yılının haziran ayında yapılacak genel kurul hazırlıklarını şimdiden başlamıştı.

Son günlerde ani bir gelişme yaşandı ve Selim Şener yıllarca top oynadığı ve çok sevildiği Orduspor camiası ile iç içe olmaya başladı, bor beyazlı kulüp’Rte idare menajerlik görevine getirildi.

Trabzonspor eski teknik direktörü Ziya Doğan’ın teknik direktör olduğu Orduspor’un İdare Menajeri Selim Şener.

Şener böylece Trabzon’dan bir süre uzak kalacağı için Karadeniz Kulübü’nün yeni Başkanı Hikmet Onur ve yönetimi biraz olsun soluk almış oldular.

Selim Şener’e Orduspor’da başarılar diliyoruz.

EKEKLİ KESİMİ GENEL SEÇİMİ BEKLİYOR

AK Parti iktidarı Türkiye’de sayıları 8,5 milyona ulaşan emeklileri sefalete mahkum ediyor.

Emekliler, emekliler derneği çatısı altında örgütlenmelerine rağmen sesleri solukları çıkmıyor.

Yaşlılığın vermiş olduğu refleksle emekliler haklarını da arıyamıyor.

Bu kadar emekliye altı ayda bir hükümetin açıkladığı en flasyon farkı kadar zam öngörülmesine rağmen, hükümete bir yaptırım söz konusu değil.

AK Parti hükümeti zaman zaman çalışanlar arasındaki ücret dengesizliğini giderebilmek için ara zam veya seyyanen zam vererek çalışanlar arasında dengeyi sağlamasına, düşük maaş alan meslek gruplarının maaşlarını düzenleme yoluna gidiyorsa da, emekliler için yapılan tek düzenleme 2 bin yılına kadar emekli olanlarda düzeltme yapıldı o kadar.

Emekliler dernekleri ne güne duruyor.

Emeklilerin haklarını kim arayacak?

Emekli maaşları giderek azalıyor, yeni emeklilere daha düşük maaş bağlanıyor.

Muhalefet partileri de 8,5 milyon emeklinin hakları konusunda hükümete bir gün olsun hesap sormuyor, emeklilerin ezilmesine muhalefet partileri de ses çıkarmıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor