Anadolu Üniversitesi - Efeler 09 Spor FK maçı ne zaman, hangi kanalda?

Anadolu Üniversitesi ile Efeler 09 Spor FK, play-off maçında karşı karşıya gelecek. Anadolu Üniversitesi - Efeler 09 Spor FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Anadolu Üniversitesi - Efeler 09 Spor FK maçı ne zaman, hangi kanalda?

TFF 3. Lig'de normal sezonun sona ermesiyle birlikte play-off aşamasına geçildi.

Anadolu Üniversitesi ile Efeler 09 Spor FK, 3. Lig play-off 2. tur ilk maçında karşı karşıya gelecek. Mücadeleyle ilgili olarak, "Anadolu Üniversitesi - Efeler 09 Spor FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" şeklinde aramalarda bulunuluyor.

Anadolu Üniversitesi, play-off 1. turunda Karşıyaka'yı, Efeler 09 Spor FK ise Turgutluspor'u saf dışı bırakmıştı.

Anadolu Üniversitesi - Efeler 09 Spor FK maçı ne zaman, saat kaçta?

Anadolu Üniversitesi ile Efeler 09 Spor FK arasında 6 Mayıs Pazartesi günü Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak.

Anadolu Üniversitesi - Efeler 09 Spor FK maçı hangi kanalada?

Futbolseverler, Anadolu Üniversitesi - Efeler 09 Spor FK mücadelesini Türkiye Futbol Federasyonu'nun Youtube kanalından canlı olarak izleyebilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler