Altay toplanıyor!

 Altay Başkanı Ömer Hızlıok, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugün açıkladığı kararlara ilişkin olarak hukuk kuruluyla bir toplantı yapacaklarını bildirdi.2010-2011 sezonunda Bank Asya 1. Lig'e veda eden Altay'ın kulüp başkanı Ömer Hızlıok, Türkiye Futbol

Altay toplanıyor!

 

Altay Başkanı Ömer Hızlıok, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugün açıkladığı kararlara ilişkin olarak hukuk kuruluyla bir toplantı yapacaklarını bildirdi.

2010-2011 sezonunda Bank Asya 1. Lig'e veda eden Altay'ın kulüp başkanı Ömer Hızlıok, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugün açıkladığı kararlara ilişkin olarak hukuk kuruluyla bir toplantı yapacaklarını bildirdi.

Hızlıok, federasyonun bugün aldığı kararlar için üzüntülü olduklarını belirterek, ''Ani bir değerlendirme yapmak yanlış olur. Yarın hukuk kurulumuzla bir toplantı yapacağız. Yarınki toplantının ardından gerekli açıklamaları kamuoyuyla paylaşacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor