Alper Potuk transferi zora girdi

Trabzonspor'un transfer listesinde olan Eskişehirsporlu Alper Potuk transferi zora girdi.Haber61.net'in ilk olarak sizlere duyurduğu Asbaşkan Nevzat Şakar ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal görüşmesinin ardından aradaki pürüzlerin çözülemediği ve Alper P

Alper Potuk transferi zora girdi

Trabzonspor'un transfer listesinde olan Eskişehirsporlu Alper Potuk transferi zora girdi.

Haber61.net'in ilk olarak sizlere duyurduğu Asbaşkan Nevzat Şakar ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal görüşmesinin ardından aradaki pürüzlerin çözülemediği ve Alper Potuk transferinin zora girdiği öğrenildi.

haber61.net spor servisi'nin edindiği bilgiye göre 13 Haziran 2011 öğle saatlerinde Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar yönetici Tuncay Bekiroğlu Eskişehir'e giderek Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile Alper Potuk transferi için bir gürüşme yaptılar. Görüşmede Trabzonspor heyeti Başkan Halil Ünal'a Alper'in bonservisine karşı 3 milyon euro teklif ettiler.

Eskişehirspor başkanı Halil Ünal görüşmenin ardından asbaşkan Nevzat Şakar'a telefonla ulaşarak Alper'i 10 milyon Euro'nun altında bir bedelle bırakmayacaklarını söyledi.

Futbolcuyu bırakmak istemeyen Eskişehirspor'un bu nedenden ötürü Trabzonspor'a astronomik bir fiyat teklifinde bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor