Alanzinho gözünü kupaya dikti

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Ziraat Türkiye Kupası'nın öneminin bilincinde olduklarını, önce finale yükselmek, ardından da kupayı almak istediklerini söyledi. Ligde gol suskunluğunu geçen haftaki Gaziantepspor maçında bozan Alanzinho, AA

Alanzinho gözünü kupaya dikti

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Ziraat Türkiye Kupası'nın öneminin bilincinde olduklarını, önce finale yükselmek, ardından da kupayı almak istediklerini söyledi.

Ligde gol suskunluğunu geçen haftaki Gaziantepspor maçında bozan Alanzinho, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi sahasında iyi oynayan bir takıma karşı kazanmak istediklerini, ancak son dakikalarda buldukları golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldıklarını ifade etti.
Artık önlerindeki karşılaşmaları düşündüklerini kaydeden Alanzinho, ''İlk olarak ligde Galatasaray ile ardından da kupada Antalyaspor'la oynayacağız. Bu maçlar hem lig hem de kupa için önemli maçlar olacak. Bu karşılaşmalara da her maçta olduğu gibi kazanmak için çıkacağız'' dedi.

Kupada ligden daha iyi bir durumda olduklarını vurgulayan Alanzinho, şöyle devam etti:
''Kupada yarı finaldeyiz ve biz bu işe çok önem veriyoruz. Çünkü, bu yarı finali geçtikten sonra finali oynamak, oradan alacağımız kupayla beraber Avrupa'ya çıkmak en önemli hedeflerimizden biri. Şu anda ligdeki sıralamaya baktığımız zaman kupanın bizi Avrupa'ya daha kolay taşıyacağının bilincindeyiz.''

Hem kulüp hem de oyuncular için kupanın kazanılmasının çok iyi olacağını kaydeden Alanzinho, ''Bu şekilde kendimizi Avrupa'da gösterme şansımız olacak. O ligin içerisinde olma şansımız olacak. Çeyrek finaldeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında çok iyi oynadık. Zorlu müsabakaları geçerek yarı finale yükseldik. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Kupanın bizim ve takım için ne kadar önemli olduğu bilinci içerisindeyiz. Önce finale yükselmek ardından kupayı almak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler