"Akçay'ın işi zor!"

Trabzon'dan Yayın yapan Kuzey Ekspres Gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Kurt Bugünkü yazısında Trabzonspor teknik patronu Mustafa Reşit Akçay'ın işinin hayli zor olduğunu yazdı.Deneyimli gazeteci Trabzonspor'u geçen sezondan pek farklı görmezken, ilk maç oldu

"Akçay'ın işi zor!"

Trabzon'dan Yayın yapan Kuzey Ekspres Gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Kurt Bugünkü yazısında Trabzonspor teknik patronu Mustafa Reşit Akçay'ın işinin hayli zor olduğunu yazdı.

Deneyimli gazeteci Trabzonspor'u geçen sezondan pek farklı görmezken, ilk maç olduğunu ve bu yüzden fazla eleştiriye gerek olmadığını da vurguladı.

Hasan Kurt yazısında "Akçay oyuncu seçimini bu mantalite de yaptığı sürece bu takım rövanş maçında tur atlayabilir ama ligde sonuç alamaz." iddiasında da bulundu.

İşte Kuzey Ekspres Gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Kurt'un bugün Kuzey Ekspres gazetesinde yayınlanan "Akçay’ın işi zor!" başlıklı yazısı.

Akçay’ın işi zor!

Trabzonspor’un geçen sezondan pek farkı yok. Bir iki oyuncu değişmiş o kadar. Ki, o oyuncular da kadro da idi. Diyeceksiniz ki, Mustafa Akçay’ın sihirli değneği yok ki, ne yapsın.

Biz de ilk maç olması nedeniyle bir şey dediğimiz yok! Ancak, Akçay oyuncu seçimini bu mantalite de yaptığı sürece bu takım rövanş maçında tur atlayabilir ama ligde sonuç alamaz.

Rakip Trabzon kalesine iki atak yapıyor. İkisi de gol oluyor. Gerçi iki atakta da Trabzonsporlu oyuncular iki bariz hata yapıyor. Pozisyonu Trabzonsporlu oyuncular veriyor.

 İkinci yarıda ise rakip az dişli olsa Trabzonspor defansını hallaç pamuğu gibi atacak. Defans kötü de orta saha iyi mi?

 Bir Colman bastırıyor, yeri boş kalıyor. Aykut dolduramıyor. Adrian hücuma yönelik oynuyor. Bordo- mavililerin bu alanı iyice boşalıyor.

Ya ileridekilere ne demeli? Gerçi Henrike görevini fazlası ile yaptı. Ama sağındaki Volkan ile solundaki Olcan ne orta sahaya yanaşıyor birkaç pozisyon dışında ne geri geliyor. Tamam gelmesinler. Bari top alsalar.. O da yok!

Bir takımın orta sahası top yapmazsa, ilerideki oyuncular top almaya yanaşmazsa ne yapabilir? Fazla bir şey yapamaz. Golü de tesadüfen bulur.
Şimdi diyeceksiniz ki, Trabzonspor 4 gol attı. Bir o kadar da kaçırdı. Daha ne yapsın.
Rakip az dişli olsaydı,. Bırakın 4 golü bir golü zor atarda.

Zokara’ya kızsak da, sahada kendisini gizlese de bu takımın orta sahasında gözü kapalı oynar. Çünkü, kadroda Zokora’yı zorlayacak oyuncu yok. 

Defansın orta blokundaki Giray ve Mustafa, baskı yememelerine rağmen telaşlı ve acemi!

Başta dedik ya, daha ilk maçtır, eleştirmeyelim.

Eleştirmeyelim ama bu gemi bu kadro ile gitmez. Kayaya çarpar, kıyıya vurur ve batar.

Bunu söylemek zorundayız.

Mustafa Akçay’ın gerçekten işi zor!

Akçay yeni transferlerle bu zorluğun üstesinde gelebilir mi?

İnşallah gelir, diyelim.

 Trabzonspor’un rakibi gerçekten zayıf bir ekip! Tek forvetle oynayan İrlanda ekibi, defansa yaslandı. İrlanda ekibinin defansının da Trabzonspor’un geri dörtlüsünden pek farkı yok.

Sonuç olarak, Trabzonspor cephesinde şimdilik değişen bir şey yok.

Temennimiz, ileriki günlerde takımın rayına girmesi ve başarılı olmasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor