Akçay: Herkes hazır olmalı

Akçay, Trabzonspor formasını giyen her oyuncunun bir değer olduğunu vurguladı. Akçay'ın "Herkesin zaman zaman iyi ve kötü dönemleri olabilir. Önemli olan birlikte bir şeyleri başarabilmek. Spor Toto Süper Lig'de kötü olan moralimizi Karabükspor galibiyeti

Akçay: Herkes hazır olmalı

Akçay, Trabzonspor formasını giyen her oyuncunun bir değer olduğunu vurguladı. Akçay'ın "Herkesin zaman zaman iyi ve kötü dönemleri olabilir. Önemli olan birlikte bir şeyleri başarabilmek. Spor Toto Süper Lig'de kötü olan moralimizi Karabükspor galibiyetiyle düzelttik. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Şimdi önümüzdeki Avrupa Kupası maçı var. İlk kez katıldığımız bu ligde herkesin özverili davranacağına inanıyorum. 3 kulvarda yarışacak bir takımız o yüzden herkes oynayacakmış gibi hazır olmalı. Hepimizi için önemli olan bu fırsatı iyi kullanmalıyız. Avrupa'da kaldığımız yerden devam edeceğimize olan inancım tam" diyerek oyuncularını zorlu haftalara hazırladığı öğrenildi.

ÖNCE DURDUR SONRA VUR
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, geçtiğimiz günlerde Apollon Limassol maçını izlemek için görevlendirdiği yardımcılarından gelen raporlara göre oyun düzenini belirliyor. Rum ekibinin ateşli taraftarı olduğuna dikkatte alan Akçay, rakibini önce durdurup sonra vurmayı planladığı öğrenildi. Saldırgan bir takım görüntüsünden çok sahada ne yaptığını bilen bir takım kurgusu ile takımını sahaya çıkartmayı planlayan Akçay, macera aramadan 3 puanı bordo-mavili takımın hanesine yazdırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor