Adrian yeni evlendi o nedenle...

Trabzonspor’un yöneticisi Tuncay Bekiroğlu ve Temel Kazancıoğlu Henrique’yi almak üzere İstanbul’da hazırda bulundular.Henrique transferinin ardından konuşan yönetici Tuncay Bekiroğlu, “Hocamızın ısrarla istediği bir futbolcuydu. Trabzonspor’a şampiyonlar

Adrian yeni evlendi o nedenle...

Trabzonspor’un yöneticisi Tuncay Bekiroğlu ve Temel Kazancıoğlu Henrique’yi almak üzere İstanbul’da hazırda bulundular.

Henrique transferinin ardından konuşan yönetici Tuncay Bekiroğlu, “Hocamızın ısrarla istediği bir futbolcuydu. Trabzonspor’a şampiyonlar ligi yolunda ciddi katkıları olacaktır. Bilindiği üzere Polonya’dan yeni geldim ve bir transferi daha gerçekleştirdik. Adrian da inşallah önümüzdeki hafta bu günlerde bizlerle birlikte olacaktır. Kendisi yeni evlendi. Bu nedenle şuan balayında. Geldikten sonra imzayı atacak” dedi.

Temel Kazancıoğlu ise;

Trabzonspor’dan ayrılan futbolcular da oldu ama belki de daha iyi bir kadro kuracağız. Önümüzdeki uzun sürede Henrique’den de yararlanacağız. Transferlerimiz devam edecektir. Ben inanıyorum ki Trabzonspor bu yıl başarılara imza atacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler