Adrian neler dedi?

Trabzonsporlu Adrian maç sonrası açıklama yaptı. Adrian, bu maçtaki performasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Ben takım olarak iyi göründüğümüzü düşünmüyorum takım olarak kötüydük bugün. Ama ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.Adria

Adrian neler dedi?

Trabzonsporlu Adrian maç sonrası açıklama yaptı. Adrian, bu maçtaki performasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Ben takım olarak iyi göründüğümüzü düşünmüyorum takım olarak kötüydük bugün. Ama ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Adrian, "İstanbulspor takım olarak iyi defans ve iyi atak yaptı. Tabi bizim Volkan ve Alanzinho'nun direkten dönen topları vardı. Tabi birazda zeminden kaynaklanan sıkıntılar vardı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler