Adrian hedefi söyledi

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian, Legia Varşova karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada yeni hedeflerinin grup liderliği olduğunu söyledi. Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian, Legia Varşova karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu. Adr

Adrian hedefi söyledi
Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian, Legia Varşova karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada yeni hedeflerinin grup liderliği olduğunu söyledi.
 
Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian, Legia Varşova karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.
 
Adrian maç sonunda yaptığı açıklamada Polonyalı bir takıma karşı oyunadığı için özel bir maçı geride bıraktıklarını söylerken artık hedeflerinin liderlik olduğunu söyledi.
İşte Adrian'ın açıklamaları:
 
"Benim için özel bir motivasyon ve özel bir maç oldu. Hayatım boyunca unutamayacağım bir karşılaşma oldu çünkü kendi ülkemde kendi insanlarıma karşı oynadım. Bizim için de yeni bir rekor oldu. Deplasmanda oynadığımız 5. maçı da kazandık. Grupta lider durumdayız."
 
"Bu grupta amacımız artık lider olmak. Kıbrıs takımıyla evimizde oynayacağımız bir maç var ona hazırlanıp o maçı da kazanmak ve ardından grubu artık lider bitirmek istiyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor