Adım adım Avrupa'ya

Trabzonspor’un Kulüp Başkanı Sadri Şener, Süper Final’in ikinci haftasında  kendi sahalarında ağırladıkları ve 1-0 mağlup ettikleri Beşiktaş galibiyetinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Şener, “İlk maçta Fenerbahçe karşısında elde ettiğimiz mağ

Adım adım Avrupa'ya

Trabzonspor’un Kulüp Başkanı Sadri Şener, Süper Final’in ikinci haftasında  kendi sahalarında ağırladıkları ve 1-0 mağlup ettikleri Beşiktaş galibiyetinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Başkan Şener, “İlk maçta Fenerbahçe karşısında elde ettiğimiz mağlubiyetin telafisi adına Beşiktaş maçı bizim için çok önemliydi. Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşmada aldığımız ceza nedeniyle stadı tıklım tıklım dolduran bayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.

90 dakika boyunca takımımı Beşiktaş maçında desteklediler. Aynı görüntüyü Garalatasaray maçında da kendilerinden bekliyoruz” diye konuştu.

 

Trabzonspor olarak Süper Final’de öncelikle hedeflerinin önümüzdeki sezon da Avrupa Kupalarına katılmak olduğunu belirten Bordo-Mavili takımın Kulüp Başkanı Sadri Şener, “Bu nedenle evimizde oynadığımız Beşiktaş maçı büyük önem taşıyordu.

Kendi sahamızda şimdi konuk edeceğimiz Galatasaray’ı yenerek iki de iki yapmak istiyoruz. Elde edeceğimiz 6 puan hedefimiz doğrultusunda bize büyük katkı sağlayarak Avrupa vizesini alacağız” şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor