Adalet seni yakacak Demirören!

Şike sürecini görmezden gelerek Fenerbahçe'den yana tavır koyan TFF Başkanı Yıldırım Demirören bu kez yaptığı ile tamamen taraflı olduğunu gözler önüne serdi. Hırsızın "Suçsuzum" demesini normal bulan Demirören Fenerbahçeli taraftarların başlattığı anlams

Adalet seni yakacak Demirören!
Şike sürecini görmezden gelerek Fenerbahçe'den yana tavır koyan TFF Başkanı Yıldırım Demirören bu kez yaptığı ile tamamen taraflı olduğunu gözler önüne serdi.
 
Hırsızın "Suçsuzum" demesini normal bulan Demirören Fenerbahçeli taraftarların başlattığı anlamsız bir  slogan olan 'Adalete Fener Yak' kampanyasına açıkça destek verdi. Demirören, üzerlerinde 'Adalete Fener Yak' yazılı tişörtlü iki kişiyle fotoğraf çektirdi.
 
UEFA'nın son hamlelerini unutan Demirören'in "Adalet için Fener'i yak"ması gerekirken böyle bir harekete imza atması Trabzonspor taraftarlarından büyük tepki gördü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor