Abdullah Ercan'lı Millilerin sınavı

Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetiminde U17 Milli Takımı, Nijerya'da düzenlenen FIFA U17 Dünya Kupası 2. Tur eleme maçında yarın Birleşik Arap Emirlikleri ile karşı karşıya gelecek. Enugu şehrindeki Nnamdi Azikiwe Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak karş

Abdullah Ercan'lı Millilerin sınavı

Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetiminde U17 Milli Takımı, Nijerya'da düzenlenen FIFA U17 Dünya Kupası 2. Tur eleme maçında yarın Birleşik Arap Emirlikleri ile karşı karşıya gelecek.

Enugu şehrindeki Nnamdi Azikiwe Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşma TRT 3'ten naklen ekrana gelecek.

Grubu'nu 7 puanla birinci sırada tamamlayarak 2. tura yükselen Milliler grup maçlarında Burkina Faso'yu 1-0, Kosta Rika'yı 4-1 mağlup etmiş, Yeni Zelanda ile ise 1-1 berabere kalmıştı.

En iyi üçüncüler arasında yer alan 4 takımdan birisi olarak 2. Tur'a yükselen Birleşik Arap Emirlikleri ise E Grubu'nda oynadığı maçlarda ve Amerika Birleşik Devletleri'ne 1-0, İspanya'ya 3-1 yenilmiş, Malavi'yi ise 2-0 yenmişti.

U17 Milliler, Birleşik Arap Emirlikleri'ni elemesi halinde çeyrek finalde, Arjantin-Kolombiya maçının galibi ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler