A Milli Takım Kosova’da

Kosova ile özel maçta karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, bugün Kosova’nın başkenti Priştine kentine geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören başkanlığını yaptığı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, teknik kadro ve futbolcuları

A Milli Takım Kosova’da
Kosova ile özel maçta karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, bugün Kosova’nın başkenti Priştine kentine geldi.
 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören başkanlığını yaptığı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, teknik kadro ve futbolcuların yer aldığı 89 kişilik kafile Kosova’nın başkenti Priştine’ye geldi. Türkiye Futbol Federasyonu kafilesinin kaldığı Priştine merkezindeki Swiss Diamond Oteli önünde bir grup Priştineli Türk taraftar alkış ve tezahüratlarla kafileyi karşıladı. Sevinç gösterisinde bulunan gruba, Ay-yıldızlı ekibi daha yakından görmelerine izin verilmedi. Milliler otele yerleşirken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi Songül Ozan ve Kosova Futbol Fedesyon Başkanı Fadil Vokrri, otel bahçesinde sohbet etme fırsatı buldular.
 
Bu akşam A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim’in saat 18.00’de basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. Millilerin ise Kosova ile oynanacak karşılaşma için son çalışmasını Priştine’deki Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirecek. Taraftara ve basına açık olacak A Milli Takımı’nın antrenmanı saat 19.00’da başlayacak.
 
Mitroviça Adem Jashari Olimpik Stadyumu’nda oynanacak Kosova - Türkiye müsabakası yarın saat 19.00’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor