24 Ülkeden Liseliler Trabzon'da kapışacak

Trabzon'da yapılacak olan 2014 Uluslararası Liseler Hentbol Turnuvası öncesi Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ve ISF (Uluslararası Okul Sporları) Genel Sekreteri  Jan Coolen ortak bir basın toplantısı düzenledi.Türkiye Okul Sporları Fe

24  Ülkeden Liseliler Trabzon'da kapışacak

Trabzon'da yapılacak olan 2014 Uluslararası Liseler Hentbol Turnuvası öncesi Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ve ISF (Uluslararası Okul Sporları) Genel Sekreteri  Jan Coolen ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, Trabzon’u okul sporlarının kalbi haline getireceklerini belirterek, "Liselerarası hentbol şampiyonasını Trabzon’da yapacağımız için çok mutluyuz. ISF heyetine tesislerimizi gezdirdik ve fazlasıyla memnun kaldılar. Bu organizasyonun ardından Trabzon’a daha bir çok önemli organizasyon getirmeyi planlıyoruz” dedi. ISF Genel Sekreteri Coolen ise, Türkiye ve Trabzon’un son dönemde önemli organizasyonların altından başarılı bir şekilde kalktığını anlattı, "Trabzon’da bir çok farklı spor salonu var ve organizasyon için gerekli her şey burada mevcut. 2014 ISF Liselerarası Hentbol Turnuvası'nı bu şehir rahatlıkla yapar" diye konuştu.

Bu arada 2014 yılında Trabzon’da yapılacak olan Uluslararası Liseler Hentbol Turnuvası’na 24 ayrı ülkeden bayan ve erkek takımlarının katılacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor