1461'in gözü Kafkas'ta

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon son iki yıldaki performansı ile bir anda tüm spor kamuoyunun takdirini kazandı. 1461 Trabzon’un yıldızları Trabzonspor için gün sayıyorBu sezon ilk kez mücadele ettiği PTT 1.Lig’i üçüncü sırada tamamlamasının yanı

1461'in gözü Kafkas'ta

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon son iki yıldaki performansı ile bir anda tüm spor kamuoyunun takdirini kazandı. 1461 Trabzon’un yıldızları Trabzonspor için gün sayıyor

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği PTT 1.Lig’i üçüncü sırada tamamlamasının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda da Galatasaray ve Fenerbahçe’yi mağlup ederek adını iyice duyuran Bordo-Mavili ekipte bazı futbolcuların gözü Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas’ta.

1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay ile sürekli irtibat halinde olduğu öğrenilen Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas’ın A takıma Yusuf Erdoğan, Göksu Alhas, Cenar Osmanpaşa, Gökhan Alsan ve Abdulkadir Özdemir’i alması bekleniyor. Kafkas bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenleyeceği basın toplantısında bu konuyu da açıklaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor