1461'den Ordu'ya mesaj var!

PTT 1. Lig 14. hafta maçında yarın Karadeniz derbisinde lider Orduspor’u sahasında konuk edecek olan 1461 Trabzon’da hazırlıklar son aşamaya gelirken başkan Şaban Bülbül’den bu dev maç öncesi dostluk mesajları verdi.  Müsabakanın centilmence geçmesi dileğ

1461'den Ordu'ya mesaj var!

PTT 1. Lig 14. hafta maçında yarın Karadeniz derbisinde lider Orduspor’u sahasında konuk edecek olan 1461 Trabzon’da hazırlıklar son aşamaya gelirken başkan Şaban Bülbül’den bu dev maç öncesi dostluk mesajları verdi.  Müsabakanın centilmence geçmesi dileğinde bulunan Bülbül, “Biz de elimizden gelen misafirperverliği sergileyeceğiz. Skordan ziyade dostluk önemlidir. Kaybedenin, kazananı alkışlayacağı bir karşılaşma olmasını istiyorum. Cumartesi günü sahada iyi olan hak eden kazansın” dedi.

TOPARLANDIK

Takımın sezona iyi başlayamadığını ancak son haftalarda toparlandığını ifade eden Bülbül, “Aldığımız üst üste başarılı sonuçlarla ligde yükselişe geçtik. Bu başarılı grafiğimizin bundan sonraki maçlarımızda da devam edeceğini düşünüyoruz. Bize büyük destek veren başta başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. Orduspor maçında tribünlerin dolmasını beklediğini de dile getiren Bülbül, “Taraftarlarımızdan isteğimiz tribünleri doldurup 90 dakika boyunca takımlarını centilmence bir şekilde desteklemeleridir” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor