1461'den olumlu sinyaller geliyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Adana Demirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, karşılaşmada şans faktörünün rakiplerini tercih ettiğini ancak ilerleyen haftalar için takım olma yolunda çok olumlu sinyaller a

1461'den olumlu sinyaller geliyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Adana Demirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, karşılaşmada şans faktörünün rakiplerini tercih ettiğini ancak ilerleyen haftalar için takım olma yolunda çok olumlu sinyaller aldıklarını söyledi.     

Akçay, Adana Demirspor maçına deplasmanda da kazanma anlayışlarını başlatmak ve geliştirmek isteği ile çıktıklarını belirterek, ''Çok olumlu ve pozitif eylemler gerçekleştirmiş olmamıza rağmen futbolun şans faktörü o gün rakibimizi tercih etti ancak ilerleyen haftalar için takım olma yolunda çok olumlu sinyaller aldık. Anlayışımızı değiştirmeden misyonumuzu bilerek bu projenin hayata geçirilmesinde ısrarcı olacağız. Kendimize olan güvenimiz ve bu güne kadar yapmış olduklarımızın yapacaklarımızın teminatı olduğunu düşünerek yolumuza devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.     

1461 Trabzon takımı olarak gerek oyuncular ve gerekse teknik heyet olarak kendilerinden beklenenlerin ne olduğunun farkında olduklarını ifade eden Akçay, şunları söyledi:     

''Bu sebeple sorumluluk sahibi olmayan birilerinin bize hatırlatma yapması gerekmiyor. Ancak hatırlatmaları işinin bir parçası olanlar ile sorumluluk sahiplerinin hatırlatmalarına saygı duyuyoruz ve eleştirilerin hepsini masum ve önümüze tutulan fener olarak görüyoruz. 3 yıllık bu projenin stratejisini, eylem planlarını, aksaklıkları ile olumlu yönlerini yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, menajerimiz ve sporcu kadromuzla tartışarak eylem planlarıyla alakalı olarak fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu projenin gerçekleşmesinde katkı yapmak isteyen herkesin olumlu düşüncelerine açığız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor