1461 Trabzon'dan haber var!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavililer kamptaki üçün hazırlık maçından galip ayrıldıYeni sezon hazırlıklarını Nevşehir’in Avanos ilçesinde kamp yaparak sürdüren 1461 Trabzon kaptaki 3. hazırlık maçında Aksarayspor ile karşı karşıya geldi. Müsa

1461 Trabzon'dan haber var!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavililer kamptaki üçün hazırlık maçından galip ayrıldı

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir’in Avanos ilçesinde kamp yaparak sürdüren 1461 Trabzon kaptaki 3. hazırlık maçında Aksarayspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakadan önce 68 Yeni Aksaray Derneği tarafından kurban kesilirken, karşılaşmayı Bordo-Mavi-Beyazlılar Gökhan Alsan’ın kaydettiği tek golle 1-0 kazandı. 1461 Trabzon’da teknik direktör Kadir Özcan, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Çok verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Her geçen gün daha iyi konuma geliyoruz. Gün geçtikçe daha da iyi olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor