1461 Trabzon'da tek hedef...

 Bordo-Mavililer, bu zorlu maçın hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı çift çalışma ile sürdürdü. Sakatlığı süren Mehmet Kuruoğlu dışında eksik oyuncusu bulunmayan 1461 Trabzon, zorlu Boluspor deplasmanından mutlak galibiyetle ayrılmanın hesapları

1461 Trabzon'da tek hedef...

 Bordo-Mavililer, bu zorlu maçın hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı çift çalışma ile sürdürdü. Sakatlığı süren Mehmet Kuruoğlu dışında eksik oyuncusu bulunmayan 1461 Trabzon, zorlu Boluspor deplasmanından mutlak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

GÜVENİMİZ TAM

Takımın Boluspor maçı hazırlıklarını çok iyi bir şekilde sürdürdüğünü söyleyen futbol şube sorumlusu Yavuz Şanver, “Her yönü ile bu maça kilitlenmiş durumdalar. Tabiki Boluspor’un gücünü biliyoruz. Çok ciddi bir rakip. Ancak bizim takımın kalitesi de ortada. Eğer oyuncularımız bu maçta kendi kimliklerini sahaya yansıtabilirse karşılaşmadan alnımızın akı ile ayrılacağımıza inanıyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor