1461 Trabzon’da iki sakat

 PTT 1. Liginde mücadele eden 1461 Trabzon ligi 22. Haftasında evinde oynadığı Karşıyaka karşılaşmasından 3 – 2 galip gelerek 35 olan puanını 38’e çıkartı. Akçay’ın öğrencileri Karşıyaka’yı yenerek moral tazelerken ligin 23. Haftasında deplasmanda karşıla

1461 Trabzon’da iki sakat

 

PTT 1. Liginde mücadele eden 1461 Trabzon ligi 22. Haftasında evinde oynadığı Karşıyaka karşılaşmasından 3 – 2 galip gelerek 35 olan puanını 38’e çıkartı. Akçay’ın öğrencileri Karşıyaka’yı yenerek moral tazelerken ligin 23. Haftasında deplasmanda karşılaşacakları Manisaspor’un hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde gerçekleştiriyor.

Hafta sonu oynadıkları karşılaşma sonrası bir gün tatil yapan 1461 Trabzonlu oyuncular Manisaspor hazırlıklarına iki eksik ile başladı. Aytaç ile Mert’in sakatlıkları nedeni ile katılmadıkları antrenmanlarda 1461 Trabzon taktik çalıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor