1461 Trabzon'da ayrılık rüzgarı! 4 futbolcu birden...

1. Lig hedefiyle sezona başlayan 1461 Trabzon, ara transfer döneminde hareketli günler geçiriyor.

1461 Trabzon'da ayrılık rüzgarı! 4 futbolcu birden...

1. Lig hedefiyle yola çıkan ve 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonun ilk yarısını 38 puanla 2. sırada kapatan 1461 Trabzon'da transfer çalışmaları sürüyor.

Bir yandan kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapan bordo mavililer diğer yandan da eldeki oyuncuların bazılarıyla da yollarını ayırıyor.

Özkan Karabulut Sarıyerspor'da

1461 Trabzon'da deneyimli kaleci Özkan Karabulut ile yollar ayrıldı. 32 yaşındaki kaleci İstanbul temsilcisi Sarıyespor'a transfer oldu.

Atalay ve Uğurcan'ın kiralık ayrılması gündemde

Bordo mavili ekipte sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan genç oyuncu Atalay Yıldırım'ın gelişim göstermesi adına bir başka takıma kiralanması planlanırken, daha çok hamle oyuncusu olarak kullanılan Uğur Can'ın da kiralık olarak bir başka takıma gitmesi gündemde.

Utku Şen, Ankaraspor ile temasta

1461 Trabzon'da takımdan ayrılması gündeme gelen isimlerden biri de Utku Şen.

25 yaşındaki santrforun, 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor ile dirsek temasında olduğu ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler