1461 Trabzon ümidini kaybetmedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta lider Elazığspor'a 2-0 yenilen 1461 Trabzon takımında başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, ümitlerini kaybetmediklerini, her şeye rağmen ligde kalacaklarına inandıklarını söyledi.  Alemdar,

1461 Trabzon ümidini kaybetmedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta lider Elazığspor'a 2-0 yenilen 1461 Trabzon takımında başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, ümitlerini kaybetmediklerini, her şeye rağmen ligde kalacaklarına inandıklarını söyledi.

 

Alemdar, yaptığı açıklamada, takımın üstünde galip gelememekten dolayı bir stres olduğunu belirterek, ''Bizim takım ligin en genç ve tecrübesiz takımı. Bunu mazeret kabul etmiyoruz ama ikinci yarı galip gelemediğimizden dolayı da takımının üstünde bir baskı var. Bu maçta galip gelerek bu baskıyı ve stresi üstümüzden atmalıyız'' dedi.

 

Elazığspor'un geçen hafta berabere kalarak puan kaybettiğini, dolayısıyla bu maça mutlak kazanmak için çıktığını ifade eden Alemdar, ''Biz de lige tutunmak için lider karşısında galip gelemesek de en az 1 puan almayı hedeflemiştik ama olmadı. Önümüzde Tokatspor, Kocaelispor ve Sakaryaspor maçları var, bu maçlardan 9 puan almayı hedefliyoruz. En kötü ihtimalle 7 puan alırsak biraz olsun rahatlarız. Bize bir galibiyet lazım. Bu galibiyetlerin ilkini gelecek hafta sahamızda oynayacağımız Tokatspor karşısında almalıyız. Ligin en alt sırasında yer alan bir takım olarak ümidimizi halen daha kaybetmedik, her şeye rağmen ligde kalacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor