1461 Trabzon uçuşu sürdürecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Eyüpspor'u 3-0 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, karşılaşmayı net bir skorla kazanarak güzel gidişatlarını sürdürdüklerini söyledi.Akçay, maçın ilk dakikalarında buldukları golün rakipleri kar

1461 Trabzon uçuşu sürdürecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Eyüpspor'u 3-0 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, karşılaşmayı net bir skorla kazanarak güzel gidişatlarını sürdürdüklerini söyledi.

Akçay, maçın ilk dakikalarında buldukları golün rakipleri karşısında işlerini kolaylaştırmış gibi gözükse de maçın dengeli bir biçimde geçtiğini belirterek, ''Sonuca bakıldığında kolay gibi gözükse de denk bir mücadeleydi. Bu ligde her şeyin o kadar da kolay olmadığının farkında olup almış oldukları sorumluluklarını maçın sonuna kadar büyük bir disiplin içinde yerine getiren sporcularımızı tebrik ediyorum'' dedi.

Ligde son haftalarda iyi sonuçlar aldıklarını ifade eden Akçay, ''Eyüpspor maçını 3-0 gibi net bir sonuçla kazanarak güzel gidişatımızı sürdürdük. Böyle net bir sonuçla kazanıp tatile girmek güzel gidişimizin devamı adına çok olumlu bir durumdu. Ligin ilk devresinde idari ve teknik anlamda çok doğru işler yapılıp bir aile ortamının sağlandığı bir süreç sonrasında gerçekten takım olmayı başaran futbolcularımızın ve aile olmayı başaran yönetim kurulumuz ile teknik ekibimizin bu ortamda hep birlikte çok güzel işlere imza atacağına inancım tamdır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor